Nieuwe pagina
Aanmelden
Lidmaatschap
 

Basic (prijs p. mnd.)

€ 5,95

Compleet (prijs p. mnd.)

€ 8,95

Familie (prijs p. mnd.)

€ 11,95

Voor wie geschikt?

Deze keuzehulp helpt jou om het best passende lidmaatschap te kiezen.
Verzeker jezelf van persoonlijk hulp thuis bij werkloosheid.
Continu de beschikking over instrumenten om snel een andere baan te vinden én verzekerd van persoonlijke hulp thuis bij werkloosheid .
Zoek en vind een andere baan wanneer jij, je partner én/of inwonende kinderen ouder dan 22 jaar dat willen én verzekerd van persoonlijke hulp thuis bij werkloosheid.

Welkomstacties

Als blijk van waardering voor het feit dat je lid wordt van De WerkConsulent krijg je, afhankelijk van het gekozen lidmaatschap, een aantrekkelijk welkomstgeschenk. Klik op het betreffende geschenk voor meer informatie.

Ledenvoordeel

Jouw lidmaatschap levert het hele jaar door geld op! Wij betalen namelijk een abonnement op Q-plan collectief voor jou. Vrijwel al jouw aankopen via internet leveren vervolgens een aantrekkelijke korting op. Deze korting krijg jij overgemaakt op je eigen bankrekening.
Ledenvoordeel De WerkConsulent Ledenvoordeel

Arbeidsjuridisch advies

Wet- en regelgeving op het gebied van sociale zekerheid is complex. Wat zijn jouw rechten en plichten. Voorkom discussies en arbeidsconflicten door vroegtijdig arbeidsjuridisch advies te vragen aan de professionals van De WerkConsulent.

Arbeidsjuridisch advies Arbeidsjuridisch advies Arbeidsjuridisch advies Wat krijg je met arbeidsjuridisch advies? Wat biedt arbeidsjuridisch advies?
Vanaf start persoonlijke ondersteuning door consultant

24/7 melding

De WerkConsulent is 24 uur per dag, 7 dagen per week, telefonisch of via Mijn WerkConsulent bereikbaar voor een werkloosheidsmelding. Wij gaan dan direct voor jou aan de slag.

24/7 werkloosheidsmelding 24/7 werkloosheidsmelding 24/7 melding werkloosheid 24/7 melding werkloosheid

Jobsupport, > 200.000 vacatures

Maak gebruik van Jobsupport, de krachtigste vacaturebank van Nederland. Méér dan 200.000 actuele en ontdubbelde vacatures afkomstig uit vacaturebanken, websites van werkgevers en dag- en weekbladen wachten op jou.

Jobsupport, > 200.000 vacatures Wat is Jobsuppoprt?
Vanaf start persoonlijke ondersteuning door consultant

Test- en onderzoekscentrum

Wij bieden de unieke mogelijkheid om, onbeperkt en zeer uitgebreid, te onderzoeken wie je bent, wat je wilt en waar jouw kwaliteiten liggen. Een compleet test- en onderzoekcentrum staat klaar voor jou.

Test- en onderzoekscentrum Wat is het Testcentrum?
Vanaf start persoonlijke ondersteuning door consultant

Persoonlijke Consultant aan huis!

Onze consultants bezoeken jou thuis, een vertrouwde en veilige omgeving. Volledige en onverdeelde aandacht voor jou van jouw persoonlijke consultant. Een partner kan uiteraard bij de gesprekken aanwezig zijn.

Persoonlijke consultant Wat doet jouw consultant?
In geval van werkloosheid, conform algemene voorwaarden In geval van werkloosheid, conform algemene voorwaarden In geval van werkloosheid, conform algemene voorwaarden

Brief & Curriculum Vitae check

Laat sollicitatiebrieven en CV nakijken en beoordelen door jouw consultant. Samen zorg je ervoor dat jouw kansen op een nieuwe baan steeds verder verbeteren.
Vanaf start persoonlijke ondersteuning door consultant Vanaf start persoonlijke ondersteuning door consultant

eBooks

De WerkConsulent heeft vele praktische eBooks geschreven die jou helpen om werk te krijgen en te houden. Bovendien staan deze eBooks vol tips & tricks.

eBooks De WerkConsulent
Vanaf start persoonlijke ondersteuning door consultant, voorafgaand 10% korting prijs webshop.

Workshops

De WerkConsulent geeft door heel Nederland workshops waar onze ervaren trainers ervoor zorgen dat jouw loopbaanvaardigheden nog verder verbeteren.

Workshops De WerkConsulentAanmelden