Nieuwe paginaSolliciteren op leeftijd


Maak van je leeftijd een voordeel
Hoewel mensen steeds ouder worden en zowel fysiek als mentaal steeds langer in perfecte conditie blijven heeft deze ontwikkeling het bedrijfsleven in veel gevallen nog niet bereikt. Zodra je ouder wordt dan 45 jaar wordt het steeds lastiger een baan te vinden omdat je door bedrijven als te oud wordt bestempeld. Onzin natuurlijk maar hoe los je dit op? Is hiertegen wel te vechten? Dit eBook solliciteren op leeftijd geeft je veel nuttige informatie over hoe jij jouw leeftijd tot een voordeel kunt maken. Zo kun je je kansen op werk verder vergroten.
Prijs Aantal
€ 2,95
 
Verzendkosten
Gratis

Levertijd
Direct na betaling (download)

Netwerken


Werk aan je netwerk
Soms lijkt het wel een toverwoord, netwerken. Iedereen doet aan netwerken tegenwoordig. Althans, zo lijkt. En als je niet netwerkt dan loop je heel veel kansen mis. Althans, dat idee heb je. Zoals altijd ligt de waarheid in het midden. Zonder netwerken zijn er ook kansen. Alleen worden die sterk vergroot als je netwerkt. Maar hoe pak je dat nou aan, netwerken. Een eBook vol tips & tricks die je op weg helpt om een succesvol netwerker te worden.
Prijs Aantal
€ 2,95
 
Verzendkosten
Gratis

Levertijd
Direct na betaling (download)

Curriculum Vitae


Kwaliteiten in de etalage
De waarde en de kracht van goed Curriculum Vitae (CV) worden vaak onderschat. Nog steeds denken veel werkzoekenden dat een goed CV niets meer is dan een opsomming van naam, adres en woonplaats, gevolgd door de opleidingen en ervaring. Helaas werkt deze aanpak niet meer. Wil je een goede kans maken op een baan dan dien je over een CV te beschikken die de nadruk legt op die dingen waar jij echt goed in bent, zaken die in je voordeel spreken. Dit eBook Curriculum Vitae laat zien dat er verschillende soorten CV's zijn en dat je er gemakkelijk voor kunt zorgen dat jouw CV als het ware uit de stapel springt.
Prijs Aantal
€ 2,95
 
Verzendkosten
Gratis

Levertijd
Direct na betaling (download)

Sollicitatiegesprek


Verkoop je kwaliteiten
Vrijwel iedereen heeft het wel eens meegemaakt. Ben je eindelijk door de eerste selectieronde en mag je op gesprek komen gaat je sollicitatiegesprek volkomen de mist in. Je kunt jezelf wel voor je kop slaan, zo zonde. In dit eBook Sollicitatiegesprek lees je welke fouten er vaak gemaakt worden tijdens sollicitatiegesprekken, hoe je deze kunt voorkomen en wordt ook ingegaan op de juiste voorbereiding op een sollicitatiegesprek. Onmisbaar voor iedereen die een succesvol sollicitatiegesprek wil voeren.
Prijs Aantal
€ 2,95
 
Verzendkosten
Gratis

Levertijd
Direct na betaling (download)

Solliciteren met een beperking


Denken in mogelijkheden
Het vinden van een baan is al moeilijk genoeg. Als je daarnaast nog beschikt over beperking, bijvoorbeeld omdat je arbeidsgehandicapt bent, wordt het er niet makkelijker op. Telkens weer vecht je tegen vooroordelen en je hebt geen idee hoe om te gaan met je beperking in relatie tot een sollicitatie. Wanneer vertel ik dat ik een beperking heb, hoe kan ik dat het beste doen? Dit eBook Solliciteren met een beperking geeft antwoord op deze vragen. Leer hoe je beperkingen kunt ombuigen naar mogelijkheden en creëer nieuwe kansen.
Prijs Aantal
€ 2,95
 
Verzendkosten
Gratis

Levertijd
Direct na betaling (download)

Jobhunting


Grijp je kans
Een baan krijg je niet zo maar, daar moet je wel wat voor doen. Dat realiseren werkzoekenden zich vaak pas als ze al een tijdje werkloos zijn. Dan blijkt maar weer eens dat het toch wel lastig is, dat niet iedere werkgever op jou zit te wachten. Hoe komt dat toch? Je beschikt immers over een goede opleiding en werkervaring. Dat is echter niet genoeg. Het wordt tijd dat je jezelf gaat zien als een nieuw product dat aan de man gebracht moet worden. Leer een marketingplan te maken van jezelf en ontdek juist die kwaliteiten die je aantrekkelijk maken voor werkgevers. Een eBook die het verschil maakt tussen werk en werkloosheid.
Prijs Aantal
€ 2,95
 
Verzendkosten
Gratis

Levertijd
Direct na betaling (download)

Zoekkanalen


Waar vind ik mijn droombaan
De wereld wordt iedere dag kleiner, de beschikbare informatie via dag- en weekbladen, tijdschriften en vooral ook internet neemt steeds verder toe. Hoe kan ik ervoor zorgen dat ik uit deze brij aan informatie mijn droombaan naar boven haal. Dit eBook zoekkanalen helpt je daarbij. Welke zoekkanalen zijn er en vooral, hoe kan ik ze het beste gebruiken om mijn doel, een nieuwe baan, te bereiken.
Prijs Aantal
€ 2,95
 
Verzendkosten
Gratis

Levertijd
Direct na betaling (download)

Telefonisch informatie inwinnen


Maak een goede eerste indruk
Om een nieuwe baan te bemachtigen ben je in gevecht met vele andere werkzoekenden. Zoals bij ieder gevecht is ook in dit gevecht belangrijk om de eerste klap uit te delen. Oftewel, zorg ervoor dat je al in een vroegtijdig stadium op het netvlies staat van je mogelijke nieuwe werkgever. Dat doe je door, voorafgaand aan het zenden van je sollicitatiebrief, de werkgever te bellen en telefonisch informatie in te winnen. Naast een eerste indruk ben je hierdoor ook beter in staat je goed voor te bereiden. Dit komt je brief ten goede maar ook je sollicitatiegesprek. Hoe doe je dat, telefonisch informatie inwinnen? En wat kan ik allemaal vragen? Lees het in dit eBook.
Prijs Aantal
€ 2,95
 
Verzendkosten
Gratis

Levertijd
Direct na betaling (download)

 1  

Salarisonderhandeling


Zet waardering om in beloning
Je werkt iedere dag hard aan het realiseren van de doelstellingen van het bedrijf waar je voor werkt. Want als het goed gaat met het bedrijf waar je werkt en jij hebt je steentje daaraan bijgedragen dan zal het ook goed gaan met jou. Helaas is dat laatste eerder uitzondering dan regel. Waarom wordt waardering voor jou inzet nooit naar waarde omgezet in beloning. Dat heeft alles te maken met de manier waarop werknemers salarisonderhandelingen voeren met hun werkgever. Onvoorbereid en met onrealistische verwachtingen. Leer in deze workshop van een dagdeel hoe jij er voor kunt zorgen dat waardering wordt omgezet in beloning.
Prijs Aantal
€ 100,00
 
Verzendkosten
Gratis

Levertijd
Verschillende data

Sollicitatiebrief en Curriculum Vitae


Maak een verpletterende eerste indruk
De economische tegenwind zorgt ervoor dat de werkloosheid steeds verder oploopt. De concurrentie op de arbeidsmarkt neemt hand over hand toe. Hoe zorg je er nu voor dat je door de eerste selectie komt van die baan die je zo graag wil hebben? Dat doe je door een verpletterende eerste indruk te maken. En die eerste indruk maak je nu eenmaal met een goede brief en een uitdagend curriculum vitae. Ook als je solliciteert via sociale media of email blijft de brief en het CV van groot belang. Leer in een dagdeel hoe jij ervoor kunt zorgen dat je door de eerste selectie komt.
Prijs Aantal
€ 100,00
 
Verzendkosten
Gratis

Levertijd
Verschillende data

Sollicitatiegesprek


Overtuig in woord en houding
Je kent het vast wel, dat gevoel na een sollicitatiegesprek. Je was zo gespannen vooraf en het gesprek is mede daarom niet gelopen zoals je wilde. Je hebt dingen niet gezegd die je wel moest zeggen en dingen gezegd die je achteraf beter niet had kunnen delen. Het blijft spannend. In deze workshop van een dagdeel leer je om te gaan met de spanningen van een sollicitatiegesprek en leer je hoe je overtuigend kunt overkomen in woord en houding. Oefen gesprekken, herken je valkuilen en leer deze te beheersen en te omzeilen. maak van je sollicitatiegesprek je opstap naar een nieuwe baan!
Prijs Aantal
€ 100,00
 
Verzendkosten
Gratis

Levertijd
Verschillende data

Personal Branding


Positioneer jezelf
Anoniem zijn is bijna niet meer mogelijk sinds de komst van internet. De komst van internet en social media maakt dat jouw leven zichtbaar wordt voor vrijwel iedereen. Een mogelijke nieuwe werkgever zal jou vast en zeker googelen op internet. Dit maakt je bijzonder kwetsbaar want niet alles dat op internet over jou is terug te vinden is ook bedoeld voor je (mogelijke) werkgever. Tegelijkertijd schept de bedreiging ook kansen om je positief te onderscheiden. Leer in een dagdeel hoe jij jezelf als merk kunt positioneren en hoe je daar je voordeel mee kunt doen. Leer daarnaast hoe je dure misstappen kunt voorkomen.
Prijs Aantal
€ 100,00
 
Verzendkosten
Gratis

Levertijd
Verschillende data

 1  
Geen producten beschikbaar...