Organisatie


De WerkConsulent is een dynamische organisatie waarbinnen een schat aan ervaring van professionele consultants is verzameld.

Best of both worlds
Zo is De WerkConsulent in staat om jou 'the best of both worlds' te bieden. Aan de ene kant is er de dynamiek en het vernieuwende van een jonge organisatie, met al haar drang voorwaarts. Aan de andere kant is er de zekerheid die de ervaring van onze consultants ons geeft en waarvan jij, als je getroffen wordt door werkloosheid, ten volle kunt profiteren.

Lerende organisatie
De WerkConsulent en haar consultants geloven in een leven lang leren. Voortdurend worden onze consultants getraind en bijgeschoold om er zeker van te zijn dat jij de allerbeste ondersteuning krijgt die mogelijk is. Wij vinden dat wij dat aan jou verplicht zijn.

Investeren in jou, niet in stenen
De WerkConsulent investeert jouw abonnementsgeld in meerwaarde voor jou, niet in stenen. Daarom heeft De WerkConsulent ook maar één fysiek (hoofd)kantoor en beschikken onze consultants over een mobiel kantoor. Als zij bij jou thuis op bezoek komen hebben zij alles bij zich wat nodig is om jouw een kwalitatief hoogstaande ondersteuning en begeleiding te kunnen bieden.