Ledenvoordeel


Naast onze unieke dienstverlening zorgt De WerkConsulent er ook voortdurend voor dat jouw lidmaatschap direct financieel voordeel oplevert.

Verdien je lidmaatschap snel terug!
De kosten van jouw lidmaatschap, ongeacht voor welke variant je kiest, kun je heel eenvoudig terugverdienen door gebruik te maken van de voordelen die wij voor jou bedongen hebben bij onze voordeelpartners. De korting die je op je aankopen via internet kunt krijgen lopen op tot wel 25%. Onderstaand zie je een greep uit onze voordeelpartners en het mooie is, we hebben er nog veel meer voor jou! Door goed en veelvuldig gebruik te maken van onze voordeelpartners kun je heel makkelijk minimaal € 500,- per jaar besparen.


     
       

   

Word vandaag nog lid van De WerkConsulent, schrijf je in bij Q-plan collectief, en start met besparen
Direct nadat je lid bent geworden van De WerkConsulent kun je gebruik maken van de voordelen die wij voor jou hebben bedongen. Hiervoor werkt De WerkConsulent samen met Q-plan collectief. Niet alleen is Q-plan collectief voortdurend op zoek naar nieuwe voordeelpartners waarmee jouw voordeel nog verder kan oplopen. Ook zorgen zij ervoor dat de korting waar je recht op hebt op jouw rekening wordt gestort.

 
 Klik op het logo en ontdek alle voordeelpartners

Als lid van De WerkConsulent betalen wij het abonnement op Q-plan collectief voor jou. Daarmee bespaar je al direct € 42,50 per jaar, de abonnementskosten van Q-plan collectief. Als je besluit om geen lid te worden van De WerkConsulent maar je wil wel profiteren van de kortingen die je via Q-plan collectief kunt krijgen dan kun je, als je via deze link naar de site van Q-plan collectief gaat en clickt op de button aanmelden, rechtstreeks lid worden bij hen. De WerkConsulent laat je ook dan niet in de kou staan en heeft dan een aantrekkelijke korting van 30% voor jou geregeld. De jaarlijkse abonnementskosten zijn dan in plaats van € 42,50 maar € 29,75.
Voordeelpartners Q-plan